LAIVASTON RADIOAMATÖÖRIT 

Pansion Sotilasradioamatöörit

-OH1AJ-OH1AT-OH1NAVY-OI1AY-OI1AXA-

 

Tietoja kerhomme toiminnasta

Toiminta-ajatuksena on antaa jäsenistöllemme mahdollisuus harrastaa kerhon puitteissa monipuolista radioamatööritoimintaa. Luomme edellytykset, että alueemme radioamatöörit voivat halutessaan tavata toisiaan viikoittain tiistai-iltaisin vietettävien kerhoiltojen merkeissä tai muuten harrastaa tietyin edellytyksin ja perehdyttämisen jälkeen radioamatööritoimintaa yhdistyksen laadukkailla laitteilla ja tehokkailla antenneilla. 

Kerholla järjestetään kerhoiltojen yhteydessä myös pienimuotoisia esitelmätilaisuuksia, jäsenistöä kiinnostavista aiheista.

Kerhon tilat ovat vanhuudestaan huolimatta kohtalaisen toimivat. Huoneita käytössämme on kolme. Lisäksi käytössämme on kylmää varastotilaa erilaisen 'romppeen' säilyttämistä varten. Rompetta myydään 'asevelihinnoin' kiinnostuneille ympäri vuoden ja vuosittain elokuun alkupuolella pidettävässä rompeillassa.

Kerhon radiokalusto ja antennit ovat nykyaikaisia ja täyttävät vaativankin käyttäjän vaatimukset.

Kerho järjestää vuosittain ainakin yhden viikonloppuleirin, joka pidetään keväällä. Leireillä pidetään hauskaa, saunotaan, syödään hyvin ja jopa joskus workitaankin. 

Kerhomme muihin aktiviteetteihin kuuluvat myös erilaiset talkoot aseman kunnossapitämiseksi, kilpailutoiminta, koulutus ja tietenkin piirin QSL-välityspalvelut. Jos olet hyvien neuvojen tarpeessa, niitäkin löytyy ja roppakaupalla.

Kerho on perustettu vuonna 1968.

Jäseneksi liittyminen

Jäsenhakemus, joka sisältää seuraavat tiedot:

- koko nimen
- postiosoitteen ja puhelinnumeron
- syntymäaika ja sosiaaliturvatunnus
- sähköpostiosoitteen
- radioamatööritunnuksen
- radioamatööriluvan luokan ja myöntämispäivämäärän
- kuuluuko SRAL:iin

toimitetaan sähköpostilla kerholle osoitteella: oh1aj(at)sral.fi. Lisätietoja tarvittaessa kerhon toimihenkilöiltä. http://www.oh1aj.fi/toimih.html

Takaisin pääsivulle

Päivitetty 22.2.2017/AT